Det meste af juli måned har stået i feriens tegn. Vandreture, sejlture, cafe og restaurant besøg samt samvær med familie og venner.

Mandag den 2. august er der igen fuld fokus på S1 Managements tre ben. Rekruttering, karriererrådgivning og erhvervsnetværk.

Det helt store tema for øjeblikket er mangel på arbejdskraft. Selv om dette ikke er hele sandheden, så er der ingen tvivl om at virksomhederne skal indstille sig på en langt hårdere konkurrence om kandidaterne.

Vinderene bliver de virksomheder som kan tilbyde den bedste balance mellem de parametre som kandidaterne finder attraktive. Derfor er virksomhederne nød til at blive langt bedre til at formidle dette i deres stillingsopslag, i selve rekrutteringsprocessen, i ledelsesstrategien og ikke mindst i hele organiseringen af virksomheden i forhold til medarbejderne. Med andre ord skal rigtig mange virksomheder have et nyt “mind set” når de skal rekrutterer medarbejder til deres organisation.

Jeg glæder mig til at hjælpe S1 managements samarbejdspartnere med denne forandring, så rekrutteringsprocesserne bliver succesfulde for både virksomheder og kandidater.