Kalder Kertemindes erhvervsliv

Virksomhederne i Kerteminde kommune har gennem mange år efterspurgt et professionelt erhvervsnetværk.

Gennem tiden har der også været flere tiltag. Dels har Kerteminde Erhvervsforening været på banen og der har også været flere initiativer på mere frivillig basis. Af forskellige årsager har ingen af initiativerne været levedygtige.

Netop nu er der ved at blive etableret et professionelt netværkskoncept i Kerteminde Kommune. Konceptet har allerede succes i både Odense og Middelfart. De øvrige fynske kommuner er også ved at få etableret netværksgrupper efter samme koncept.

Møderne holdes om morgenen, har professionelle facilitatorer, spændende indlægsholdere og masser af tid til faglig sparring og udvikling. Medlemmerne kan frit deltage på møderne i grupperne på hele Fyn.

Kerteminde gruppen holder deres møder hos de af kommunens hoteller og kroer, som har de nødvendige faciliteter.

Det hele bliver bundet sammen via internet portalen og ikke mindst en APP, som giver medlemmerne hurtig kontakt til hinanden og overblik over arrangementer, møder og forretningsmuligheder.

Hvis ønsket er et lokalt erhvervsnetværk med synlighed på hele Fyn, så er dette koncept en godt bud. For mere information kontaktes Bo Sandberg på kerteminde@bestoffyn.dk