Igennem den seneste tid har jeg måtte erkende, at min interesse for at arbejde med rekruttering er vigende, og at jeg ikke længere finder det meningsfuldt at bruge så mange timer på S1 Management.

Samtidig er glæden ved mit arbejde i Munkebo Kirke stor, ligesom mit politiske arbejde både kræver og fortjener mere af min tid. Dette gælder også de nye græsrods-projekter jeg har tanker om at igangsætte.

Jeg har derfor besluttet at lukke ned for aktiviteterne i S1 Management og når igangværende opgaver er afsluttet – er det helt slut.

En stor tak til de virksomheder, der valgte at blive kunder og samarbejdspartnere og til alle de kandidater som har været en del af S1 Managements processer. Også en stor tak til alle i mit netværk – formelle som uformelle. Inspirationen og sparringen har haft stor værdi gennem årene.

Nu vil jeg tage stråhatten på og nyde tre ugers sammenhængende ferie, for første gang i mange år, mens jeg ser frem til et nyt arbejdsliv, når jeg igen er tilbage.

God sommer.