Loading...
Headhunting/rekruttering2020-09-03T12:31:02+02:00

Headhunting/rekruttering

Uanset om dit behov for rekruttering er den helt store løsning eller om du kun ønsker samarbejde til dele af rekrutteringsprocessen, så tilpasser S1 Management sine ydelser efter dit behov.

Om du vælger den ene eller den anden form, så vil du altid blive en del af en ligeværdig rekrutteringsproces mellem dig, kandidaterne og S1 Management.

S1 Management rekrutteringsprocesser tager udgangspunkt i kandidaternes faglige kvalifikationer, personlige kompetencer og deres personlighed i forhold til stillingens krav og virksomhedernes værdier og kultur.

Det vil ikke være muligt at vælge eller fravælger kandidater på baggrund af alder, køn, etnisk baggrund, seksuelle-, religiøse- eller politiske observans.

Af samme grund anvender S1 Management ikke IT-systemer til at registrerer og udvælge kandidater. Vi læser faktisk alle ansøgninger – inden vi vælger og fravælger kandidater.

Dermed sikres du og din virksomhed, at de kandidater som S1 Management præsenterer, er de bedst kvalificerede af alle – og ikke kun de bedst kvalificerede af et begrænset segment.

Hvis du vil høre mere om, hvordan
S1 Management kan hjælpe netop dig og din virksomhed, så kontakt mig på bs@s1management.dk eller på 6179 5330.

Senest nyt omkring headhunting/rekruttering

Go to Top