For at blive den kommende Tapperileder hos Bryghuset Møn, skal du have høje standarder for kvalitets- og hygiejne processer.

Den daglige drift

Den nye Tapperileder vil få ansvaret for den daglige drift af Bryghuset Møns tapperi og lager. Tapperilederen har personale ansvar for 3 medarbejdere og skal selv være en del af den daglige drift i tapperiet.

De vigtigste ansvarsområder:
• Produktions- planlægning og optimering
• Sikre kvalitets- og hygiejne processer og standarder
• Indkøb til tapperi og lager
• Personaleledelse
• Tæt samarbejde med Brygmesteren.

Udvikling og implementering

Bryghuset Møn har besluttet at investere i et nyt tapperi, der kan følge med stærkt stigende efterspørgsel af bryggeriets produkter. Tapperilederen vil være en del af denne proces i tæt samarbejde med den Adm. Direktør og Brygmesteren.

De vigtigste ansvarsområder:
• Projektbeskrivelse og projektstyring
• Overholdelse af projektplan og deadlines.
• Etablering og idriftsættelse
• Tilretning og optimering.

Organisation

Den nye Tapperileder refererer direkte til ledelsen og får Brygmester Jacob Bille Carlsen som nærmeste kollega. Bryghuset Møn har stærke værdier omkring samarbejde og ledelse. For at få succes i stillingen skal man dele disse værdier

• Professionelle og målrettede arbejdsindsatser
• Respekt for hinanden – uanset placering i organisationen
• Åben og ærlig kommunikation
• Egen indsats er vejen til Bryghusets fortsatte succes.

Læse mere om Bryghus Møn https://www.bryghusetmoen.dk/

Sådan søger du

Send en mail med teksten ”Tapperileder Møn” i emnefeltet til job@s1management.dk Herefter vil du modtage det nødvendige ansøgningsmateriale.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Bo Sandberg på bs@s1management.dk eller ringe på 6179 5330